Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

The MegaPowers vs The MegaBucks

2007.11.29. 23:21 :: baxxter8

Sajnos az utóbbi kb 1 hétben nem volt túl sok időm az írogatásra és ez még egy ideig így is fog maradni. Vizsgaidőszak van, minden nap szinte egész nap tanulok, a szabadidőmben pedig csak pont annyira van időm, hogy megnézem az aktuális WWE műsort, hetente négyszer konditerembe megyek és játszok.
Úgyhogy ebben az időszakban úgy döntöttem, hogy segítségül hívom szerény wrestling- műsor gyűjteményem. Jó kis meccseket próbálok majd kiválogatni. Kezdésnek jöjjön egy elég régi, de nagyszerű darab, mégpedig a legelső Summerslam-ről 1988-ban. Két óriási csapat küzd meg egymással, a MegaPowers, Hulk Hogan-el és "Macho Man" Randy Savage-al és a MegaBucks, Ted DiBiase-val és Andre The Giant-el.

3 komment

Címkék: the man 1988 wwf savage summerslam hulk hogan macho randy andre giant ted dibiase megapowers megabucks

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr48247321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyussz 2007.12.02. 11:04:36

Szia Baxxter8 még mindig várom a Bret Hartos meccseket!Igaz csak 2hetente vagyok gépnél de jó lenne ha töltenél fel. Előre is köszi!!!!

baxxter8 2007.12.03. 11:16:07

Nem felejtettem el csak az utóbbi egy hétben folyamatosan szükségem volt a teljes sávszélességre, ezt a meccset is úgy szorítottam ki. Meg is van h mit teszek fel, mivel most láttam pár napja egy kurvajó Hart Foundation meccset.

mzsa 2007.12.03. 13:24:57

Királyság!
Ez volt az igazi (WWF)wrestling!

Visitor Map
Create your own visitor map!