Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

Így készül a WWE pankrátor

2008.02.13. 21:23 :: baxxter8

Gondolom sokakat izgat az a gondolat, hogy hogyan is válhat valaki hívatásos pankrátorrá, sőt mi több, hivatásos WWE pankrátorrá. Biztos sokan azt gondolják, hogy ez egy nem egyszerű feladat és semmi konkrét módja sincs a bekerülésnek. Nos a bekerülés tényleg nem egyszerű, viszont van konkrét módja, amit ha valaki végigcsinál, akkor nagy esélye lehet arra, hogy egyszer McMahon keze alatt dolgozzon. A hely neve, ami megadja ezt a lehetőséget, Ohio Valley Wrestling, azaz OVW. Az alábbi írás, ami a bejutás menetét írja le, az OVW hivatalos oldalán található meg.

Az OVW-t úgy ismeri az egész világ, mint az egyik legjobb profi pankrátor képző létesítményt a wrestling bizniszben. Többek között ez ad helyet a vezető szervezet, a WWE fejlesztői programjainak. 

Az elmúlt 7 évben az OVW több mint 30 superstar-t nevelt ki a WWE-nek, köztük volt, illetve jelenlegi bajnokokkal mint például Batista, John Cena, Victoria, Doug és Danny Basham, Shelton Benjamin, Charlie Haas, Randy Orton. Itt tanult továbbá  Rob Conway, Eugene, Sylvan Grenier, Bobby Lashley, és Lance Cade.

A központ Louisville, Kentucky-ban van, a vezető és tulajdonos „Nightmare” Danny Davis, egy volt pankrátor közel 30 évnyi gyakorlattal, a vezető edző pedig egy szintén veterán pankrátor Al Snow. 

Edzésprogramok

Kezdő program 

Az OVW kezdő programja arra szolgál, hogy megállapítsa megvan-e benned a szükséges bátorság, erő és atlétikus adottságok. Ez a lehetőség mindenki számára nyitva áll, hogy megtudják megvannak-e mindezek bennük, illetve, hogy megismerjék a pankráció alapjait. Ez a 13 hetes „edzőtábor” 26 feladattal tesz próbára téged és az egész testedet egyaránt. Az edzések hétfőn és kedden vannak 5-7-ig.

A program végén 4 dolog történhet: 1) Úgy döntesz, hogy a pro wrestling világa nem neked való. 2) Az OVW mondja meg neked, hogy a pro wrestling világa nem neked való. 3) Azt mondják, hogy átmehetsz a középhaladó programra. 4) Vagy ha nem teljesítetted a feltételeket, de a lehetőség megvan benned, akkor felajánlják, hogy próbáld meg újra a kezdő programot. 

A kezdő program tandíja 750 dollár, amit teljes egészében előre kell fizetni. A csoportok limitje 30 fő. Akik nem kerülnek be, azok várólistára kerülnek. Részvétel az OVW felvételeken engedélyezett.

Középhaladó program 

A középhaladó programon csak meghívottak vehetnek részt, azok akik sikeresek voltak a kezdő programon, illetve olyan profik akiket külön meghívtak.

A középhaladó program azoknak van, akik készen állnak egy sokkal szigorúbb és kidolgozottabb programra. A tanulók itt sokkal jobban megismerkedhetnek a mozdulatokkal, fogásokkal és a profi meccsek pszichológiájával, és a legjobb tanulók nagy eséllyel lehetőséget kaphatnak arra, hogy kipróbálhassák magukat egy élő OVW show-n.

A program alatt mindenkit folyamatosan figyelemmel kísérnek és akiben megvan a tudás, az átmehet a haladó programra. Edzések hetente kétszer vannak, hétfőn és csütörtökön délután 7-től 11-ig. Részvétel az OVW felvételeken ajánlott. 

A középhaladó program tandíja 2000 dollár. A program időtartama 1 év, és aki kiemelkedő teljesítményt nyújt ezalatt, azt a program közben vagy a végén meghívnak a haladó programra.

Haladó program

A pro wrestling Harvard-ja. Kizárólag meghívás alapján, azok számára akik teljesítették az előző két programot vagy akikkel a WWE fejlesztési szerződést kötött. 

Ebben a programban együtt fogsz gyakorolni a WWE újonnan felfedezett tehetségeivel, illetve az OVW roster-jének sztárjaival. A közvetlen felügyelete alatt leszel Al Snow-nak, továbbá az OVW és a WWE segéd edzőinek. Részt veszel az OVW élő show-in és a tv felvételeken. Az eseményeket rendszeresen látogatják WWE ügynökök, akik a tehetségeseknek lehetőséget adnak, hogy úgynevezett WWE „dark match”-eken vegyenek részt, illetve helyi élő WWE show-kon szerepeljenek.

Az eseményeken igazán közelről megismerkedhetsz a meccsek pszichológiájával, az élő adással és az interjúkkal. Innen már csak egy lépés választ el egy esetleges WWE karriertől. 

A haladó program edzései különböző időkben vannak, az időpontokról előzetesen fognak értesíteni. Az edzéseken túl a tv felvételek csütörtökönként vannak délután 5-10-ig és az élő OVW show-k pedig hétvégenként. Ezen a ponton, már az OVW roster tagja vagy.

A haladó program tandíja 3000 dollár. Lehet fizetni egészben vagy részletre. Ez az összeg 1 évet takar, a lejárta után újra be kell fizetni különben nem leszel tovább az OVW tagja.

Az országban nagyon sok pro wrestling-et oktató edzőterem van, köztük nevesekkel és névtelenekkel egyaránt, de egyik sem kínál olyan óriási lehetőséget, mint az OVW.

Forrás: www.ovwrestling.com
Fordította: baxxter8

11 komment

Címkék: wwe ovw

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr97338259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BZ 2008.02.14. 17:11:44

ha gazdag lennék és tudnék angolul vagy nem lennék naon fiatal mennék. ja:) egyébként mennyi a korhatár?fiataloknak?

BZ 2008.02.15. 14:39:07

figyeljetek csak.jeff hardy naon király én imádom,csak nem tudom hogy a lábával mi a baj?mer néztem videókat róla kb. 6-ot a régebbiekből és 3-ban tuti hogy lesérült.nem olyan fontos,de azért jó olyanoktol kérdezni aki ért is hozzá

kukacka 2008.05.03. 23:04:42

SZiasztok!

Nem tudjátok, hogy nálunk, Mo.-n van e ilyen edzés?

köszi előre is:D

MR.SMACKDOWN 2008.05.06. 20:32:59

te eket az infokat honnan szülöd elő???? jjjaaa tényleg van mo-n ilyen vagy ehhez hasonló edzések!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én mennék

Ginger 2008.08.01. 13:15:46

En is mennek edzesre,de attol tartok Magyarorszagon nincs ilyen lehetoseg:(

baxxter8 2008.08.01. 20:16:34

Tuti, hogy van, csak fene tudja hol. Pesten biztos van valami.

Pazzaz 2008.08.27. 16:38:53

Hat magyarorszagon nincs az biztos ha lenn eakkor hirdettek volna

kobold55 2009.04.02. 19:21:41

nincsen pankráció azt mondják@baxxter8: nincsen Magyarországon pankráció azt mondják,de ha lenne szerinted hány évesen lehet bejelentkezni oda?

Lightning 2009.08.24. 21:56:37

Akkor kéne csinálni :D Páran összegyűlni azt hajrá, csak az a baj h lehetetlen megvalósítani :DD Pedig szívesen csinálnám és ahogy elnézem ti is....

LionelGatter 2011.07.07. 14:02:37

van M.O-n...HCW a neve...edzésekhez nincs korhatár de fellépni csak szigorúan 18 felett

Visitor Map
Create your own visitor map!