Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

Megkezdődött a Wrestlemania-mizéria

2008.02.21. 13:28 :: baxxter8

Mivel már én is tűkön ülve várom a 24. Wrestlemania-t, ezért egy kicsit olvasgattam a hírek, vagyis inkább pletykák között. Természetesen ami mellé az volt írva, hogy major spoiler vagy potential spoiler, azokat nem mertem elolvasni.

Kezdjük azzal, hogy 3 dolgot már biztosan tudunk Mania-val kapcsolatban. Az egyik, hogy John Cena vs Triple H vs Randy Orton, illetve Undertaker vs Edge lesz a két main event, a másik pedig, hogy Jeff Hardy és Mr Kennedy már bent vannak a Money In The Bank meccsben.

Megpróbálták De La Hoya-t is beleszőni a Mayweather/Big Show történetbe, de visszautasította, mert májusban boxmeccse lesz és arra készül.

Hogan egy interjújában azt mondta, hogy neki kellene kiállnia Ric Flair ellen Mania-n, mert szerinte a WWE-nek szüksége van egy nagy main event-re. Továbbá azt is megjegyezte, hogy McMahon lehetne a special guest referee, mivel mindketten utálják Vince-t.:)

Lindsay Lohan ott volt a Raw hétfői felvételén a háttérben. Állítólag meg akarják szerezni Mania-ra. WTF???

Továbbá a WWE felvetette egy esetleges celebrity battle royal ötletét, amiben például K-Fed is részt venne.

4 komment

Címkék: wwe wrestlemania

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr55347141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webonol 2008.02.22. 20:17:06

Hali B! Gratula ehez az egészhez!
Látom rajtad igazi fanatikus vagy!(ez jó)
Sajnos régebben még a WWF hőskorbában(1985-1991) nem voltak ilyen klassz dolgok.A SKY Chanelen néztük (már akinek volt...),Csütörtökön éjszaka és hétvégeken.VHS-Videóra vettük a küzdelmet!Akkoriban én is rajongtam a pankrációért,minden szülői tiltás ellenére.
Még szülői értekezlet is lett a dologból-egy rosszul sikrült tornatermi body slam dobásból:-)Sokat mesélhetnék!!!üdv!Még írok!

BZ 2008.02.23. 11:55:11

mikor lesz és hol lehet megnézni?köszi

baxxter8 2008.02.24. 19:23:38

Tornatermi body slam XDXDXDXDXDXDXDXD
Csak úgy tudod megnézni ha letöltöd, vagy ha megjelenik majd dvd-n akkor megrendeled.

Visitor Map
Create your own visitor map!