Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

WWE Wrestlemania Revenge Tour 2009 Bécs

2009.05.28. 23:46 :: baxxter8

Idén is kint voltam a minden évben megrendezésre kerülő bécsi WWE eseményen. Ezúttal videó helyett képeket csináltam, nem is keveset, egészen pontosan 205 darabot. Van köztük olyan is ami nem sikerült jól, első sorban voltam és másra is kellett figyelnem:) például, hogy ne nagyon tapossák le az arcomat vagy egy esetleges pacsizásra az egyik pankrátorral. Szóval nem volt kedvem válogatni, feltöltöttem az összeset, és az álabbi linkre kattintva meg is lehet őket tekinteni

 

WWE Wrestlemania Revenge Tour 2009 Bécs KÉPEK

4 komment

Címkék: bécs 2009 tour wwe wrestlemania revenge

Hogy miért is jó WWE fan-nak lenni mostanság

2008.08.01. 20:09 :: baxxter8

Elnézést az újabb hosszú kimaradásért, de valami hihetetlenül lusta voltam, semmi kedvem nem volt írni, meg igazából ötletem se volt semmi az égvilágon. Az már csak a hab a tortán, hogy belekezdtem egy anime sorozat fordításába is, azóta meg aztán végképp elment a kedvem. De most újra itt vagyok és semmiképp sem akarom elhanyagolni az oldalt.

Arra gondoltam, hogy elemezzük egy kicsit, hogy milyen is mostanság a WWE. Az utóbbi időben a WWE egyszerűen óriási. A Raw mindig is toppon volt, most sincs másképp, a Smackdown 2006-ban egy nagy halom kaki volt, de tavaly óta ez is óriási lett és szerencsére az ECW sem lóg ki a sorból. Szóval szerintem minden rajongó elégedett lehet az utóbbi egy-másfél évvel. De, ezen túlmenően Vince ezerrel nyomatja az extrákat is. Speciális 3 órás Raw-k, a tavalyi után egy igazi One Night Stand és még sorolhatnám. Az amerikai kollégák pár hétig még óriási pénznyereményeket is kaptak. Szóval nagyon elkényeztetve érezhetjük magunkat. És amikor már azt hinnék, hogy azért Vince nem viszi túlzásba a kényeztetést, bejelenti a 2008-as draftot. Aztán odavágja nekünk a Great American Bash-t, most pedig itt a nyakunkon egy újabb Saturday Night's Main Event. Ja és a Summerslam közelségét már nem is említem.

Ez volt nagy vonalakban, most ássuk bele magunkat kicsit mélyebben a témába.

Raw

A WWE kreatív csapata nagyon megtáltosodott, főleg a Draft óta. És ez mindenféle óriási változások formájában jelenik meg előttünk. Például ami most történt legutoljára. GM váltás. Mike Adamle kéremszépen???? Az ember azt se tudja hirtelen, hogy mit gondoljon. Most sírjon vagy nevessen?? Második nekifutásra szerintem nyugodjunk le és gondoljuk át. Nekem személy szerint, ahogy szerepelt miután kinevezték GM-nek, nagyon tetszett. Mert két eset lehetséges, az egyik, hogy azt a gyökérkedést amit kommentátorként csinált, azt áthozza vagy hogy egy ördögien géniusz GM lesz belőle, hasonlóan Bischoff-hoz vagy például Heyman-hez. És amit eddig láttam, akármennyire is rövid volt, abból az utóbbira következtetek. Eddig mindenki lenézte, de most a hatalom az ő kezében van és ettől talán még nagyobb lesz a felfordulás a Raw-ban, mint eddig. Ami nem is baj.

ECW

Kb 1 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az az idő, hogy az ECW műsorait várni fogom hétről-hétre. Hát meg kell hogy mondjam, eljött az az idő nem is olyan rég. Az ECW annyira feljavult és kinőtte magát, hogy a Smackdown-tól és a Raw-tól már csak a műsorhosszúság különbezteti meg. És ehhez még hozzájön az, hogy ha az ember vet egy pillantást a roster-re, akkor érdekes dolgot fedezhet fel. Mégpedig azt, hogy elég vékonyka. Egy ekkora roster-ből hoznak ki hétről-hétre óriási meccseket és történeteket. Íme a felhozatal, ott van Colin Delany árulása, Mark Henry és Tony Atlas szövetsége, Finlay/Knox feud, Bourne/Chavo feud (amibe Bam és Atlas Ortiz is becsatlakozott), Miz és Morrison tag meccsei és ott van Little Guido, ha esetleg valakit le kell zúzni. Szóval hiába is lett kipusztítva minden csírája a régi ECW-nak, a műsor jobb mint valaha, sőt talán pont erre volt szüksége, mondhatni azóta működik jól amióta megtörtént a teljes "tisztítás".

Smackdown

A Smackdown "védjegye" mindig is a komolyabb hangvételű wrestling volt, több és komolyabb igazi wrestling és több idő a meccseknek. A Smackdown most már nem csak hivatalosan is a két "nagy" műsor egyike, hanem ténylegesen is. Megkapta Big Show-t, Triple H-t, Jeff Hardy-t, ott van alapból Edge és Taker is jön vissza. És ezek mellett még ott vannak olyan nevek mint Kennedy, MVP, Umaga, Shelton és Carlito. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor örömmel jelethetem ki, hogy az utóbbi időben egy igen kis ütős női divízió alakult ki a Smackdown-ban is, amit a Great American Bash-en bemutatott vadonatúj Diva's Championship debütálása koronázott meg.

És végül pedig jöjjön egy nem rég kialakult kérdés megválaszolása: Miért Khali?

Először is tisztázzuk, hogy kiderült, Khali fog kiállni Triple H ellen Summerslam-en. Gondolom mindenki fejében az fordult meg először, hogy "megőrült a WWE?". A válasz: nem. Ez volt a lehető legjobb amit most meg tudott lépni a WWE.

Nos, a Summerslam mint tudjuk a "négy nagy" egyike (WM, Royal Rumble, Survivor Series), és mindegyiknek van valami sajátossága. A Survivor Series-nerk ott van a tradicionális Survivor Series meccs, ami egy 5-on-5 elimination match, a Royal Rumble-nek pedig a Royal Rumble meccs, ami egy 30-man over the top rope battle royal. A Wrestlemania-ét szinte mondanom sem kell, hiszen ez a wrestling világ super bowl-ja, olimpiája, világbajnoksága, wimbledon-ja stb. Továbbá a Survivor Series és a Royal Rumble sajátossága még az, hogy ezek a Wrestlemania-nak építenek fel történeteket. Ezzel szemben a Summerslam-nek semmi ilyen sajátosságai nincsenek (se konkért, se WM-re való történet építés), egyszerűen csak annyi, hogy mivel "biztonságos" távolságban van a WM-től, ezért a WWE mondhatni azt tehet amit csak akar. Ez tehát a Summerslam sajátossága, az óriási Wrestlemania-hoz hasonló meccsek, minden felelősség nélkül.

Batista és Cena kilőve mivel egyiknél sincs az öv, bár ennek ellenére a meccs meg lesz tartva Summerslam-en, de ez még mindig nem kizáró ok egy WM-es title meccsre, szóval ők ketten sokszorosan kizárva a title picture-ből. Most nézzük a batlle royal résztvevőit akik MVP, Kennedy, Big Show, Jeff Hardy, Umaga és Khali voltak. MVP még nem érett egy címmeccsre, de nemsokára egy jó kis heel main eventer lehet belőle. Kennedy most nagyjából középtájon van, az ő célja egylőre max US Championship. Big Show és Umaga a két szörnyeteg akik nagyon jól el tudják gyilkolászni egymást, illetve Triple H/Umaga feudot korai lenne lelőni, a Triple H/Big Show feud pedig egy face/face meccs lenne, ami már a második a Summerslam matchcard-on. Jeff Hardy-val ugyanez a helyzet, meg amúgy is őt szerintem még egy kicsit nyomatni kellene, mondjuk egy jó kis Hardy/MVP feud. Tehát csak 1 név maradt, The Great Khali. Ő heel karakter, nem kell tartogatni semmilyen eseményre és tökéletes alapanyag egy Summerslam méretű nagy meccsre. Szóval nem kell félni, főleg azért sem, mert amilyen mostanság a WWE műsorainak a minősége, nagy valószínűséggel a Khali vs Triple H meccsel sem lesz semmi baj.

Szóval készüljön mindenki, mert közeleg a Biggest Party of the Summer!

 

Írta: baxxter8

Forrás: Pulse Wrestling

 

10 komment

Címkék: wwe

Visszaemlékező - Muhammad Hassan halála, avagy amikor a botránycsinálás túl messzire megy

2008.04.11. 10:55 :: baxxter8

Nos, kezdetnek szeretném elmondani, hogy ezzel az első történettel egy sorozatot szeretnék elindítani Visszaemlékező néven, reméljük folytatni is fogom és nem csak egy terv marad.

Az első történet amit kiszemeltem, az egy kis botrányt akart kelteni és hát azt kell, hogy mondjam "túl jól" sikerült. Az időpont 2004 december, a WWE egy elég felkavaró karakterrel rukkol elő, pontosabban rögtön kettővel. Muhammad Hassan és manager-e Koshrow Daivari, akik arab-amerikaiak és már elegük van a 2001. szeptember 11.-ével kezdődő fokozottabb diszkriminációból.

Kis szünet után 2005 júniusában komolyabban elkezdtek velük foglakozni. A június 23.-ai Smackdown-on Big Show, JBL, Booker T és Chris Benoit azon vitatkoztak, hogy ki kapja a következő címmeccset, amikor is Hassan és Daivari megjelentek a ringben. Hassan elmondta, hogy annak ellenére, hogy még mindig veretlen, teljesen alábecsülik. Válaszul erre Teddy Long bejelentett egy 6 emberes tag team meccset a jelenlevők részvételével és még Undertaker-el. Ekkor a négy ringben lévő pankrátor megtámadta Hassan-t és végül Big Show kidobta őt a ringből. Long erre összehozott egy azonnali meccset Big Show és Hassan között, amit Hassan nyert meg miután leütötte Show-t egy székkel amikor a bíró hátatfordított nekik.

Jövő héten következett a 6-man tag team meccs, amiből Undertaker-t diszkvalifikálták, mert leütötte Hassan-t egy székkel, Hassan-t pedig kiszámolták, mert elhagyta a ringet.

Következő héten folytatta elégedetlenkedését Long-nál, elmondta, hogy neki kellene lennie a number one contender-nek, mivel még mindig veretlen. Long összedobott egy Undertaker vs Hassan meccset a Great American Bash-re, aznap estére pedig egy Daivari vs Undertaker meccset. Mielőtt a meccs lement volna egy furcsa jelenetet láthattunk, amiben Hassan azt mondta, hogy Daivari feláldozása jó célért fog történni. Ezután Undertaker egy gyors meccsben legyőzte Daivari-t. Ekkor megjelent Hassan a bejárati rámpán és elkezdett imádkozni, amire 5 fekete ruhás, símaszkos ember jött elő, berohantak a ringbe, megtámadták Taker-t és egy drótkötéllel ájulásig fojtogatták. Majd a fejük fölé emelték Daivari eszméletlen testét és kivitték az arénából.

Ezzel a kivitellel a távol-keleti szokásokra akartak utalni, ahol is az öngyilkos merénylők holttesteit a tömeg a feje fölé emeli és így viszik el a végső nyughelyükre őket.

Nos, ezzel egy kis megbotránkozáson kívül még semmi különös nem történik. Na de, közbejött valami amire nem számítottak. Minden Smackdown felvétele kedden történik és ez ekkor sem volt másképp. Csak közben csütörtökön terroristák 4 bombát robbantottak fel egy londoni tömegközlekedési eszközön, amiben 52-en haltak meg és több mint 700-an sérültek meg.

Miközben a brit közvetítésekből teljesen kivágták Daivari jelenetét, amerikában vágatlanul leadták az egészet.

A reakciók természetesen gyorsak és határozottak voltak. Korábban Dave Meltzer a Wrestling Observer szerkesztője még meg is jegyezte, hogy mennyire rossz választás megint ilyen témával foglalkoznia a WWE-nek, mivel már egyszer kudarcot vallottak 1991-ben Sgt. Slaughter-el.

A WWE-nek igazából nem volt semmi problémája a kiváltott reakciókkal, mivel pontasan ez volt a célja, botrányt csinálni. Csakhogy a csatorna, a UPN kijelentette, nem szeretnék többet Hassan-t látni.

A WWE-nek nem volt választása, Hassan-nak mennie kellett. A következő héten Hassan ügyvédje jelent meg a ringben és bejelentette, hogy Hassan addig nem fog a Smackdown-on mutatkozni, amíg le nem győzte Taker-t a Bash-en. Erre kijött Taker és egy Tombstone-al elintézte az ügyvédet.

A Great American Bash-en megtartották a number one contender meccset. Hassan ismét segítségül hívta az embereit, de Taker elintézte mindet, majd legyőzte Hassan-t. Ezután  a bejárati rámpán csinált egy Powerbomb-ot Hassan-on, aminek következtében az beszakadt és Hassan a betonba csapódott.

A becsapódást igazából nem lehetett látni, csak azt, ahogy a véres Hassan a földön fekszik. Nem sokkal később bejelentették, hogy sűrgősen kórházba kellett szállítani.

Azóta nem szerepelt a WWE műsoraiban.

Hát ilyen amikor a szándékos botránykeltés rosszul sül el. Vagy legalábbis Hassan részéről mindenképp. A történetben Daivari volt az áldozat, Hassan pedig a történet áldozata lett. A londoni robbantások miatt a WWE annyira a középpontba került, hogy feláldozása elkerülhetetlen volt.

Hol vannak most?

Mark Copani (Muhammad Hassan) szerződését 2005 szeptemberében bontották fel. Manapság színészi karriert próbál építeni magának és tagja a Writers Guild of America-nak.

Daivari-t az eset után visszaküldték az OVW-ba, majd amikor elcsendesedtek a dolgok, novemberben visszatért Kurt Angle oldalán. A sikertelenségek után Mark Henry manager-e lett. Áprilisban Daivari bemutatta új manager-eltjét, a Great Khali-t. Végül 2007 október 16.-án kirúgták. Azóta független szervezeteknél dolgozik.

Forrás: Pulse Wrestling
Írta és fordította: baxxter8

6 komment

Címkék: wwe hassan visszaemlékező muhammad daivari

Hírek röviden

2008.03.29. 00:37 :: baxxter8

Mivel Wrestlemania már itt toporzékol a küszöbön, ezért az időjárás előrejelzések is egyre biztosabbak. A mostani állás szerint 30% esély van némi csapadékra és villámlásra.

Elijah Burke nyerte Kofi Kingston ellen a minden évben megrendezett SVR 2008 videójáték tornát.

Carlito egy interjúban azt nyilatkozta, hogy még mindig nincs 100%-ig megelégedve a karakterével, bár még mindig jobbnak tartja a mostani helyzetet, mint azt amikor ki akarták rúgni, amit ő el is fogadott és tervezte, hogy átmegy a TNA-be. Azt is mondta továbbá, hogy gyűlölte a babyface szerepét, de szerencsére Vince normális volt vele és sikerült elsimítani a dolgot.

Rey Mysterio szerződése valamikor az idei év végén vagy a jövő év elején jár le. Rey nem csak egy szimpla szerződés hosszabbítást szeretne, mivel a nemrég visszatért Chris Jericho és Big Show is sokkal előnyösebb szerződést kapott. Egyébként időközben 3 műtétet is elvégeztek a bicepszén, de még hátravannak további beavatkozások egy fertőzés miatt. Egyelőre június környékére ígérik a visszatérését.

7 komment

Címkék: wwe burke elijah rey mysterio wrestlemania kingston carlito kofi

Jeff Hardy, avagy a baj nem jár egyedül

2008.03.18. 13:44 :: baxxter8

Sajnos körülbelül egy hete Jeff Hardy ismét megsértette a wellness policy-t, így kapott egy szép hosszú 60 napos felfüggesztést. Az első még a tavalyi Summerslam előtt volt, ami miatt az Umaga elleni meccsét törölni is kellett. Az már csak hab a tortán, hogy nem sokkal később Umaga is megbukott és ezért lett Jeff a bajnok. Szóval, a felfüggesztéssel kapcsolatban egy fontos kérdés merül fel, mi lesz Jeff Money in the Bank meccsével. A válasz sajnos nagyon egyszerű, aki látta a hétfői Raw-t az már észre is vehette, egy laza mozdulattal kivették a meccsből. Úgyhogy ismét 7 résztvevő van, ami azt jelenti, hogy egy pankrátor még hiányzik. Így Jeff kapásból két embert is nagy lehetőséghez juttatott, az egyik aki helyettesíteni fogja, a másik pedig aki majd megynyeri a meccset, mivel Hardy az egyik legnagyobb esélyes volt. Egyébként ezek után egy nagyon okos döntésnek tartom, hogy nem kapta meg a címet a Royal Rumble-ön. Most el lehet képzelni, hogy az egész title match build-up mehetett volna a szemétbe, két héttel a Wrestlemania előtt. A két nagy bajnoki címhez nem csak teljesítmény és elismertség kell, hanem megbízhatóság is, és ez Jeff-nél sajnos nincs meg.

És itt meg kell említenem még a 2003-ban történteket, mivel nagyon hasonlóak azokhoz amik most vannak. Ugyanis akkoriban került ki a WWE-ből Jeff, mivel szintén drogozott és nem volt hajlandó rehabilitációra menni. Most egyelőre nem tudni, hogy felajánlották-e már neki a rehabot illetve mi a válasza rá, de nagyon remélem a történelem nem ismétli meg önmagát.

Na de...... A címben az szerepelt, hogy a baj nem jár egyedül. Jeff számára a szerencsétlenség pénteken tovább fokozódott, mivel a háza teljesen porrá égett. A tűzben mondhatni mindenét elvesztette, többek között a kutyáját is. A tűz okát egyelőre nem tudni mivel senki nem volt otthon. A tűzoltókat Matt értesítette, mivel füstött látott a házból felszállni, de ekkor már késő volt.

Jeff-nek őszintén reméljük a legjobbakat, főleg amikor visszatér a ringbe, mert nagyon reméljük hogy vissza fog.

By baxxter8

2 komment

Címkék: policy wellness wwe hardy jeff

WWE Hall of Fame 2008 2. és 3. jelöltje

2008.02.28. 14:29 :: baxxter8
A hétfői Raw-ban folytatták az idei Hall of Fame jelöltjeinek bemutatását. A múlt héten az első jelölt Ric Flair volt, most pedig megtudhattuk egyszerre a másodikat és a harmadikat is. Rocky Johnson és Peter Maivia és a címet nem más fogja átadni mint The Rock. Aki nem tudná esetleg, Rocky Johnson az édesapja, Peter Maivia pedig a nagyapja Rock-nak.

A dolognak azonban van egy érdekes és izgalmas része. Mégpedig az, hogy hosszú idő után végre élőben láthatjuk Rock-ot egy WWE-s helyszínen. És ki tudja, talán még a másnapi Wrestlemania-n is felbukkan majd, ahogy Hulk Hogan tette pár éve.

Üdv
baxxter8

22 komment

Címkék: rock the rocky of 2008 peter wwe johnson hall fame maivia

Megkezdődött a Wrestlemania-mizéria

2008.02.21. 13:28 :: baxxter8

Mivel már én is tűkön ülve várom a 24. Wrestlemania-t, ezért egy kicsit olvasgattam a hírek, vagyis inkább pletykák között. Természetesen ami mellé az volt írva, hogy major spoiler vagy potential spoiler, azokat nem mertem elolvasni.

Kezdjük azzal, hogy 3 dolgot már biztosan tudunk Mania-val kapcsolatban. Az egyik, hogy John Cena vs Triple H vs Randy Orton, illetve Undertaker vs Edge lesz a két main event, a másik pedig, hogy Jeff Hardy és Mr Kennedy már bent vannak a Money In The Bank meccsben.

Megpróbálták De La Hoya-t is beleszőni a Mayweather/Big Show történetbe, de visszautasította, mert májusban boxmeccse lesz és arra készül.

Hogan egy interjújában azt mondta, hogy neki kellene kiállnia Ric Flair ellen Mania-n, mert szerinte a WWE-nek szüksége van egy nagy main event-re. Továbbá azt is megjegyezte, hogy McMahon lehetne a special guest referee, mivel mindketten utálják Vince-t.:)

Lindsay Lohan ott volt a Raw hétfői felvételén a háttérben. Állítólag meg akarják szerezni Mania-ra. WTF???

Továbbá a WWE felvetette egy esetleges celebrity battle royal ötletét, amiben például K-Fed is részt venne.

4 komment

Címkék: wwe wrestlemania

Full PPV-k update

2008.02.14. 12:44 :: baxxter8

Frissült a full ppv-k részleg, vagyis egészen pontosan nem frissült, hanem kijavítottam a Summerslam 2000-et. Most már mindenki le tudja tölteni, 4 darabra van szétvágva, csak ki kell csomagolni a 2 cd-t.


Summerslam 2000 promo
Uploaded by baxxter8

És a matchcard:

Right to Censor (Steven Richards, Bull Buchanan and The Goodfather) vs Too Cool (Scotty 2 Hotty, Grand Master Sexay and Rikishi) (w/Victoria and Mandy)

X-Pac vs Road Dogg

Chyna and Eddie Guerrero vs Val Venis and Trish Stratus

Jerry Lawler vs Tazz

WWF Hardcore Championship match
Steve Blackman vs Shane McMahon

Two out of three falls match
Chris Benoit vs Chris Jericho

WWF Tag Team Championship TLC I match
Edge and Christian vs The Hardy Boyz (w/Lita) vs The Dudley Boyz

Stinkface match
The Kat (w/Al Snow) vs Terri (w/Perry Saturn)

The Undertaker vs Kane

WWF Championship Triple Threat match
The Rock vs Kurt Angle vs Triple H


Szerintem a card önmagáért beszél, de azért kiemelnék 2 meccset. Az egyik mi más lehetne mint a legeslegelső TLC meccs, minden idők 3 egyik legnagyobb tag team-jével, a másik pedig Shane McMahon hardcore meccse, ahol a tőle megszokott módon ismét látványos dolgokat vállalt be.

Jó szórakozást kívánok!
Üdv
baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: 2000 wwe summerslam ppv

Így készül a WWE pankrátor

2008.02.13. 21:23 :: baxxter8

Gondolom sokakat izgat az a gondolat, hogy hogyan is válhat valaki hívatásos pankrátorrá, sőt mi több, hivatásos WWE pankrátorrá. Biztos sokan azt gondolják, hogy ez egy nem egyszerű feladat és semmi konkrét módja sincs a bekerülésnek. Nos a bekerülés tényleg nem egyszerű, viszont van konkrét módja, amit ha valaki végigcsinál, akkor nagy esélye lehet arra, hogy egyszer McMahon keze alatt dolgozzon. A hely neve, ami megadja ezt a lehetőséget, Ohio Valley Wrestling, azaz OVW. Az alábbi írás, ami a bejutás menetét írja le, az OVW hivatalos oldalán található meg.

Az OVW-t úgy ismeri az egész világ, mint az egyik legjobb profi pankrátor képző létesítményt a wrestling bizniszben. Többek között ez ad helyet a vezető szervezet, a WWE fejlesztői programjainak. 

Az elmúlt 7 évben az OVW több mint 30 superstar-t nevelt ki a WWE-nek, köztük volt, illetve jelenlegi bajnokokkal mint például Batista, John Cena, Victoria, Doug és Danny Basham, Shelton Benjamin, Charlie Haas, Randy Orton. Itt tanult továbbá  Rob Conway, Eugene, Sylvan Grenier, Bobby Lashley, és Lance Cade.

A központ Louisville, Kentucky-ban van, a vezető és tulajdonos „Nightmare” Danny Davis, egy volt pankrátor közel 30 évnyi gyakorlattal, a vezető edző pedig egy szintén veterán pankrátor Al Snow. 

Edzésprogramok

Kezdő program 

Az OVW kezdő programja arra szolgál, hogy megállapítsa megvan-e benned a szükséges bátorság, erő és atlétikus adottságok. Ez a lehetőség mindenki számára nyitva áll, hogy megtudják megvannak-e mindezek bennük, illetve, hogy megismerjék a pankráció alapjait. Ez a 13 hetes „edzőtábor” 26 feladattal tesz próbára téged és az egész testedet egyaránt. Az edzések hétfőn és kedden vannak 5-7-ig.

A program végén 4 dolog történhet: 1) Úgy döntesz, hogy a pro wrestling világa nem neked való. 2) Az OVW mondja meg neked, hogy a pro wrestling világa nem neked való. 3) Azt mondják, hogy átmehetsz a középhaladó programra. 4) Vagy ha nem teljesítetted a feltételeket, de a lehetőség megvan benned, akkor felajánlják, hogy próbáld meg újra a kezdő programot. 

A kezdő program tandíja 750 dollár, amit teljes egészében előre kell fizetni. A csoportok limitje 30 fő. Akik nem kerülnek be, azok várólistára kerülnek. Részvétel az OVW felvételeken engedélyezett.

Középhaladó program 

A középhaladó programon csak meghívottak vehetnek részt, azok akik sikeresek voltak a kezdő programon, illetve olyan profik akiket külön meghívtak.

A középhaladó program azoknak van, akik készen állnak egy sokkal szigorúbb és kidolgozottabb programra. A tanulók itt sokkal jobban megismerkedhetnek a mozdulatokkal, fogásokkal és a profi meccsek pszichológiájával, és a legjobb tanulók nagy eséllyel lehetőséget kaphatnak arra, hogy kipróbálhassák magukat egy élő OVW show-n.

A program alatt mindenkit folyamatosan figyelemmel kísérnek és akiben megvan a tudás, az átmehet a haladó programra. Edzések hetente kétszer vannak, hétfőn és csütörtökön délután 7-től 11-ig. Részvétel az OVW felvételeken ajánlott. 

A középhaladó program tandíja 2000 dollár. A program időtartama 1 év, és aki kiemelkedő teljesítményt nyújt ezalatt, azt a program közben vagy a végén meghívnak a haladó programra.

Haladó program

A pro wrestling Harvard-ja. Kizárólag meghívás alapján, azok számára akik teljesítették az előző két programot vagy akikkel a WWE fejlesztési szerződést kötött. 

Ebben a programban együtt fogsz gyakorolni a WWE újonnan felfedezett tehetségeivel, illetve az OVW roster-jének sztárjaival. A közvetlen felügyelete alatt leszel Al Snow-nak, továbbá az OVW és a WWE segéd edzőinek. Részt veszel az OVW élő show-in és a tv felvételeken. Az eseményeket rendszeresen látogatják WWE ügynökök, akik a tehetségeseknek lehetőséget adnak, hogy úgynevezett WWE „dark match”-eken vegyenek részt, illetve helyi élő WWE show-kon szerepeljenek.

Az eseményeken igazán közelről megismerkedhetsz a meccsek pszichológiájával, az élő adással és az interjúkkal. Innen már csak egy lépés választ el egy esetleges WWE karriertől. 

A haladó program edzései különböző időkben vannak, az időpontokról előzetesen fognak értesíteni. Az edzéseken túl a tv felvételek csütörtökönként vannak délután 5-10-ig és az élő OVW show-k pedig hétvégenként. Ezen a ponton, már az OVW roster tagja vagy.

A haladó program tandíja 3000 dollár. Lehet fizetni egészben vagy részletre. Ez az összeg 1 évet takar, a lejárta után újra be kell fizetni különben nem leszel tovább az OVW tagja.

Az országban nagyon sok pro wrestling-et oktató edzőterem van, köztük nevesekkel és névtelenekkel egyaránt, de egyik sem kínál olyan óriási lehetőséget, mint az OVW.

Forrás: www.ovwrestling.com
Fordította: baxxter8

11 komment

Címkék: wwe ovw

Meccsek update

2008.01.10. 15:23 :: baxxter8

Hosszú idő után ismét frissül a letölthető meccsek részleg. Úgy gondolom, hogy ilyen formában sokkal jobb nézni a meccseket és így a minősége is jobb, mint amikor a DailyMotion-ről mentitek el. Plusz ezentúl minőségromlás nélkül fogom őket feltölteni, tehát abban a minőségben láthatjátok, ahogyan nekem megvan az adott felvétel.

2 meccs került most ezúttal feltöltésre, az egyiket már egy ideje meg lehet tekinteni az oldalamon, ez Shane és Kane ambulance meccse. Ezt azért töltöttem fel egyrészt mert még fent volt a gépemen, másrészt pedig többen jelezték, hogy nagyon jó meccs. A másik meccs pedig szorosan kötődik az elsőhöz, mivel ez annak az előzménye. 2 hónappal korábban Shane és Kane már összecsapott egyszer, ekkor egy Last Man Standing meccsen, az Unforgiven-en. Érdemes ezt is megnézni.

6 komment

Címkék: shane man survivor kane wwe match mcmahon last series unforgiven ambulance standing

A konkurencia, azaz a TNA fejlődése

2008.01.09. 21:45 :: baxxter8

Nos már mondtam egy párszor, hogy ez egy kizárólag WWE-vel foglalkozó oldal, de mint konkurencia, azért említést érdemel a TNA, a másik nagy szervezet amerikában. Folyamatosan fejlődnek, mindig újabb és újabb mérföldköveket érnek el, bár veszélyt még egy kicsit sem jelentenek a WWE számára. Az elkövetkezőkben azt fogjuk megnézni, hogy mi is pontosan az amit elértek a megalakulásuk óta.

Heti pay-per-view show-k

Miután a WWE, csőd miatt felvásárolta a WCW-t és az ECW-t ők lettek az USA-ban a legnagyobb és legbefolyásosabb wrestling szervezet. Ez ösztönözte Jerry Jarrett-et és fiát, Jeff Jarrett-et arra, hogy 2002 májusában megalakítsák saját szervezetüket JSports and Entertainment néven, az NWA-el együttműködve. 2002 októberében pénzügyi támogatójukat leváltották és a nevüket TNA Entertainment-re változtatták.

A TNA teljesen máshogy működött mint a WWE. Azzal, hogy nem turnéznak mint a nagyobb szervezetek, elérték, hogy a költségek alacsony szinten maradjanak. 2002. június 19.-én kezdődtek meg a heti show-k, amiket csak ppv-n keresztül lehetett elérni és főleg a Nashville Fairgrounds-ban tartották, hogy a költségeket tovább csökkentsék. 2002 végén a show-k neve TNA Xplosion lett. 27 hónappal később úgy gondolták már rendelkeznek elég rajongótáborral ahhoz, hogy 3 órás ppv-kat tartsanak, ezért 2004. szeptember 8.-án a heti show-kat levették a ppv szolgáltatásból. Az első 3 órás pay-per-view, a Victory Road, 2007. november 7.-én volt.

TNA Impact!

A TNA Impact! 2004, június 4.-én indult a Fox Sports Net csatornán és ez hamarosan teljesen le is váltotta a ppv-n keresztül sugárzott heti show-kat. Pay-per-view-n keresztül ezentúl havonta egy 3 órás műsort adtak. Egy évvel később a csatornával kötött szerződés nem lett meghosszabbítva, mivel a show-k fokozatosan csökkenő nézettséget produkáltak. Ez ahhoz vezetett, hogy a TNA-nek volt havonta egy ppv-ja, de nem volt televíziós szerződése, ezért 2005. július elsején elkezdték a hivatalos oldalukon sugározni a heti show-kat, közben ajánlat után kutatva. Nemsokára jött is egy, a Spike TV-től és 2005. október elsején meg is tartották az első epizódot. Ezután a nézettség jelentősen növekedett és mára már főműsoridőben láthatjuk csütörtökönként az Impact!-et. 2007. október 4.-én két órásra bővült a show.

További bővülések

A heti show-któl függetlenül 2007. március 17.-étől house show-kat is rendeztek, továbbá októbertől kezdődően néhány havi ppv-t nem a helyi arénájukban tartottak. 2007-ben a TNA más területen is elkezdett próbálkozni, mégpedig egy videójáték fejlesztésével, amit a Midway Games csinál. 2006. áprilisában bejelentették együttműködésüket a YouTube-al, melyben ők ellátják exklúzív videókkal a YouTube-ot és ők ezt az oldalon közzéteszik. 2007. januárjában pedig telefonos tartalmakról szóló szerződést kötöttek a New Motion Inc.-el, ami a TNA Mobile és a telefonos szavazások bevezetését eredményezte.

2007. augusztusában az eseményszervező Craig Jenkins bejelentette, a TNA 2008-ra azt tervezi, hogy 8 ppv-t és 96 house show-t fog Orlando-n kívül tartani.

Forrás: wikipedia.org
Írta: baxxter8

1 komment

Címkék: wwe ecw tna wcw

Megnyílt a blogom saját fóruma

2008.01.06. 11:33 :: baxxter8

Ezennel nyitottam a blogomnak saját fórumot BWF (Baxxter's Wrestling Forum) néven. Eddig egy híres oldal fórumának pankrációs topikjában voltam, terveztem is, hogy kiteszem ide a linket, de tegnap bezárták (megint) és lehet hogy örökre. Úgyhogy elegem lett abból az oldalból és csináltam egy saját fórumot. Tegnap indult úgyhogy egyelőre nem sok minden van benne, de ez majd nem csak rajtam fog múlni. Akikkel azon az ismert oldal fórumán nyomtuk, őket mind áthívtam és mindenkit várunk szeretettel. Regisztráció után bármit kérdezhettek, természetesen új topikot is lehet indítani (pankrációval kapcsolatosat), mivel én egyelőre csak egyet nyitottam, egy általánosat ahol mindenről lehet beszélni.

BAXXTER'S WRESTLING FORUM

Szólj hozzá!

Címkék: wrestling forum baxxter

Shane McMahon vs Kane - ambulance meccs (Survivor Series 2003)

2007.12.30. 18:18 :: baxxter8

3 komment

Címkék: 2003 shane survivor kane wwe match mcmahon series ambulance

Születésnapom alkalmából 2 nagyon jó meccs

2007.12.12. 21:16 :: baxxter8

Az első, amit már a nyári top10-es listába is be akartam tenni, egyik nagy kedvencem, Shane McMahon vs Big Show last man standing meccse a 2001-es Backlash-ről.


Shane McMahon vs Big Show - Last Man Standing Match
Uploaded by baxxter8

A másik pedig egy kis ráadás, ami nem rég jutott eszembe, hogy feltöltsem. Ebben az évben április 27.-én Hulk Hogan-nek volt egy meccse Big Show ellen Memphis-ben a Clash of Legends nevű eseményen. Íme:


4 komment

Címkék: show shane of big memphis clash hulk hogan mcmahon legends backlash

Demolition vs The Hart Foundation (Gyussz-nak)

2007.12.04. 16:43 :: baxxter8

1 komment

Címkék: the ax 1988 foundation jim summerslam smash hart demoiltion bret neidhart

The MegaPowers vs The MegaBucks

2007.11.29. 23:21 :: baxxter8

Sajnos az utóbbi kb 1 hétben nem volt túl sok időm az írogatásra és ez még egy ideig így is fog maradni. Vizsgaidőszak van, minden nap szinte egész nap tanulok, a szabadidőmben pedig csak pont annyira van időm, hogy megnézem az aktuális WWE műsort, hetente négyszer konditerembe megyek és játszok.
Úgyhogy ebben az időszakban úgy döntöttem, hogy segítségül hívom szerény wrestling- műsor gyűjteményem. Jó kis meccseket próbálok majd kiválogatni. Kezdésnek jöjjön egy elég régi, de nagyszerű darab, mégpedig a legelső Summerslam-ről 1988-ban. Két óriási csapat küzd meg egymással, a MegaPowers, Hulk Hogan-el és "Macho Man" Randy Savage-al és a MegaBucks, Ted DiBiase-val és Andre The Giant-el.

3 komment

Címkék: the man 1988 wwf savage summerslam hulk hogan macho randy andre giant ted dibiase megapowers megabucks

SAVE_US.Y2J

2007.11.21. 12:35 :: baxxter8

Hétfő este elérkezett a pillanat, amire már kb 2 hónapja vár az egész wrestling világ. Na jó, lehet ez egy kicsit túlzás, de nagyon sokan várták már. Szóval hétfő este a show legvégén megérkezett ő, aki nem más mint Chris Jericho. És nem is akármilyen körítéssel. Íme (the most electrifying 9 minutes in this year):

4 komment

Címkék: jericho wwe chris save us.222 y2j

Triple H Unforgiven Challenge 5 (of 5) - Brahma bull rope meccs (The Rock ellen)

2007.11.15. 17:00 :: baxxter8

3 komment

Címkék: h wwf challenge triple match bull unforgiven rope

Triple H Unforgiven Challenge 4 (of 5) - Boiler room brawl (Mankind ellen)

2007.11.14. 17:00 :: baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: h room wwf triple unforgiven mankind boiler brawl

Triple H Unforgiven Challenge 3 (of 5) - Casket meccs (Undertaker ellen)

2007.11.13. 17:00 :: baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: h wwf triple match unforgiven casket undertaker

Triple H Unforgiven Challenge 2 (of 5) - Inferno meccs (Kane ellen)

2007.11.12. 17:00 :: baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: h wwf kane triple match unforgiven inferno

Triple H Unforgiven Challenge 1 (of 5) - Chokeslam match (Big Show ellen)

2007.11.11. 12:01 :: baxxter8

2 komment

Pár nap szünet

2007.11.11. 12:00 :: baxxter8

Ismét nem leszek pár napig (ha minden igaz csütörtökig), de ismét találtam valamit, amivel ki tudom tölteni ezt a pár napot. A legutóbbi top10-es listámba próbáltam olyan meccseket is beletenni ami sok rajongó véleménye szerint tartozik minden idők legjobb meccsei közé. Nos ezúttal nem toplista lesz, hanem Triple H egyik kedvenc ppv-s szereplése. Ez pedig nem más mint az 1999-es Unforgiven Challenge, ahol is 5 különböző meccsben kellett helytállnia, hogy aztán eljuthasson az Unforgiven-re, ahol aztán a WWF Championship-ért szállhat harcba. Mégpedig 5 nem akármilyen meccsben és 5 nem akármilyen ellenfél ellen. Úgyhogy az elkövetkezendő napokban ezen a meccs-sorozaton fogunk végigmenni, hogy aztán kiderüljön, végülis sikerült-e Triple H-nek eljutnia az Unforgiven-re.

Jó szórkaozást!
baxxter8

2 komment

Címkék: h championship wwf challenge triple unforgiven

Új részleg az oldalon

2007.11.06. 13:24 :: baxxter8

Tegnap késő este egy új ötletem támadt. Mivel még az oldal indultakor elhatároztam, hogy nem fogok rövid híreket közölni, bennük csak és kizárólag száraz tényekkel, ezért az eddigiek folyamán ilyen nem is volt. Nem akartam elrontani a blog kinézetét a sok kis pár mondatos hírmorzsákkal. Én egy minél egyszerűbb megoldást kerestem arra, hogy néha-néha írogatni tudjak valahova és a blog erre tökéletesen megfelelt. Nekem a weblapszerkesztés bonyolult és időigényes dolog, nem mintha nem lenne időm, inkább türelmem nincs hozzá. De viszont folyamatosan jönnek az olyan ötletek amiket igazából egy rendes weblapon lehetne megfelelő formában tálalni. Eddig mindegyik ötletemet megvalósítottam valahogy és tegnap elhatároztam, hogy a friss hírekkel is elkezdek foglalkozni. Szóval ezentúl a jobb felső sarokban láthatjátok mindig az 5 legfrissebb hírt (természetesen a régieket is vissza lehet nézni). Az első kettőt a közelmúltból emeltem ki, mivel az egyik közülük egy érdekes téma, a másik pedig megdöbbentő és szomorú. November 2.-án elhunyt a nagyszerű Fabulous Moolah.

A kapcsolódó hírt itt olvashatjátok.

Üdv
baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: hír új részleg fabulous moolah

Cyber Sunday - ezt már nem hagyhatom szó nélkül

2007.11.05. 20:10 :: baxxter8

Nos, a cím elsőre kicsit ijesztőnek tűnhet, mivel így első elolvasásra azt a következtetést lehet levonni belőle, hogy valami probléma van a WWE-vel és már nem tudom magamban tartani a véleményem tovább. Megnyugtatok mindenkit, tényleg szeretném elmondani a véleményem, de ezúttal szinte csak pozitívat tudok mondani. Már 1 hete volt a Cyber Sunday aminek a matchcard-ja énszerintem nem volt valami nagy szám, bár örvendetesnek tartom, hogy azért látni fejlődést az előző éviekhez képest. Most már nem rágják a szánkba a ppv előtt hétről-hétre, hogy mire is akarunk "mi" nézők szavazni. Emlékszem mindig mindenkinek azt mondogattam, hogy márpedig nem mi döntünk és ehhez ragaszkodtam is, de az idei ppv láttán kicsit elbizonytalanodtam. Na persze most is voltak olyan végeredmények amik furcsa szagot árosztottak magukból, pl Stone Cold, akinek mellesleg nem rég jelent meg a filmje. Na mindegy erről legyen ennyi, mert igazából azért fogtam bele az írásba, mivel nagyon meg voltam elégedve (még most is meg vagyok) és elégedettségemnek szeretnék hangot adni. Még egy röpke mondat erejéig visszatérve a fentebb említett szájbarágáshoz, ott arra gondoltam, hogy az előző években olyan választási lehetőségek voltak, hogy egy közüllük mindig üvöltött azért, hogy arra szavazz. De lehet hogy csak én éreztem így, szóval téma lezárva.
Kíváncsian vártam az idei Cyber Sunday-t, mivel voltak érdekes stipulációk. Sajnos az egyik amire nagyon kíváncsi lettem volna, szépen, ahogy kell, el is maradt. Ez pedig az MVP vs Matt Hardy, szegény Matt a ppv előtti Smackdown-on fejelt össze Finlay-vel és elég csúnyán felrepedt a homloka. Helyette kaptunk két bónusz meccset, MVP vs Kane és Jeff Hardy vs Mr. Kennedy. Mivel az utóbbi időben nem létezik olyan fogalom, hogy szar Jeff Hardy meccs, még akkor sem ha Kennedy ellen nyomja, ezért erről nincs mit mondanom, Jeff rulez.
Amikor meghallottam ki lesz MVP ellenfele rögtön az jutott eszembe, hogy na végre Kane övet kap. Aztán a meccs végén kivettem a biliből a kezem és rájöttem, hogy ez nem is címmérkőzés volt. Nem tudom honnan vettem, úgyhogy megint csak gratulálni tudok magamnak, hogy mennyire figyelek a részletekre, mivel már nem először történt ilyen.
Rey Mysterio meccseit, annak ellenére hogy a kedvencem, mindig egy enyhe félelemmel kezdem nézni, mert az utóbbi időben kicsit "haldoklós" meccsei vannak. Egészen pontosan nem a meccs haldoklik, hanem Rey és nem is keveset. Bár amióta visszatért egész jó meccsei voltak, úgyhogy gyorsan le is kopogom. Ennek az összecsapásnak is így indultam neki, de nagyon kellemesen csalódtam, mivel óriási volt. Nem lassult be egyszer sem a meccs drasztikusan, látványos mozdulatok voltak és a befejezés is nagyszerű volt, a meccs végén egy olyan érzésem volt, hogy pont jókor lett vége.
Az egyik szavazásnál óriási meglepetés ért és elárulom ez az egyik oka annak, hogy megingott egy kicsit az a nézetem, hogy a ppv-n az történik, amit a WWE akar. Ez pedig a CM Punk-os szavazás volt. Én teljes mértékben meg voltam győződve arról, hogy John Morrison lesz az ellenfele (többségében ti is őt választottátok) és nem úgy lett. Bevallom én vagy 40 szavazatot lenyomtam The Miz-re (nyomtam volna többet is, de már idegesített a kód irogatás), de nem gondoltam volna, hogy ő lesz az. Amúgy ez a meccs is kellemes csalódás volt.
Triple H és Umaga meccsén számítottam erre a végkifejletre, egyébként pedig jó kis street fight-ot hoztak össze a srácok.
Végül pedig jöjjön az est legjobb illetve leggyengébb meccse. Kezdjük a leggyengébbel. HBK vs Randy Orton. Igazából elvoltam ezzel is, de valahogy nem tetszett a vége ahogy megoldották.
Na de beszéljünk inkább a szerintem legjobb meccsről, ami a Batista vs The Undertaker volt. Bevallom, hogy én valahogy nem szerettem volna látni Stone Cold-ot, már kezd egy kicsit elegem lenni belőle, de amikor belépett az arénába, akkor elfogott az a furcsa Stone Cold-os hangulat, hogy itt most a küzdő feleknek vigyázniuk kell, mert ha szabálytalankodnak, akkor csúnya dolgok fognak történni. És ez óriásit dobott számomra az amúgy is nagyszerű meccsen, a vége fele már én is együtt számoltam a bíróval, mert egyszerűen lehetetlen volt megmondani, hogy mikor is sikerül leütnie a 3-at. Nem titok, Undertaker-nek szurkoltam, de annak ellenére is, hogy veszített, óriás meccs volt és magasan a legjobb az egész ppv-n.

Végszónak pedig annyit, hogy egyre jobban tetszik ami az utóbbi időben történik. Valaki írta fórumon, hogy nem tetszenek neki a Smackdown-ok, de én velük is teljes mértékben meg vagyok elégedve. A legjobb dolog ami ismét visszatért a WWE-be, az a történetek. Ha nem is annyira eredeti ötletek vagy éppen óriási mélységűek, de akkor is történetek és nagyon örülök neki, hogy újra vannak, mert tavaly, ami egy elég rossz év volt csak a nagyobb neveknek volt történetük, de azok is a legalapabb rivalizálások voltak. Reméljük a dolgok maradnak továbbra is így, amire van esély, mivel ma is egy érdekes Monday Night Raw várható.

By
baxxter8

1 komment

Címkék: cyber sunday


Visitor Map
Create your own visitor map!