Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

ECW 2007-07-10

2007.07.12. 16:39 :: baxxter8

Nem tudom mi lehet a WWE-ben vagy hogy miért is történnek ezek, de amióta Benoit meghalt, azóta mennek a változtatások. Komolyan mondom olyan érzésem van mintha rendbe akarnák szedni magukat. Elmondom mire gondolok. Az utóbbi időben olyan szétszórtnak tűnt a WWE, mind a három show. A felkonferálók közül eltűnt Tony Chimel és Lilian Garcia is, Lilian-ről tudom, hogy sielés közben megsérült és ezért nem volt. Emiatt tehát mind a három műsorban Justin Roberts volt a konferáló. Erre Benoit halála után hirtelen minden visszaállt a normális kerékvágásba. Chimel a Smackdown-ban konferál, Roberts az ECW-ban és Garcia pedig a Raw-ban. Ezeken kívül pedig frissítették mindhárom show intro videóját, az ECW-nak még a zenéjét is lecserélték, nem is egyszer, hanem már kétszer. A múlt héten az alap ECW theme csendült fel a műsor kezdetén, ezen a héten már Marilyn Manson This is the new shit című számát hallhattuk. Na mindegy, lehet minden csak véletlen egybeesés, először azt hittem, hogy ez valami változásnak, valami újnak az előszele, de így két hét távlatából azt kell hogy mondjam tévedtem.

Na most már tényleg rátérek a cikk alanyára, az e heti ECW-ra. Hasonlóan meg vagyok elégedve mint a Raw-nál voltam. Volt egy jó kis CM Punk vs Stevie Richards meccs, meg egy Balls Mahoney vs Elijah Burke meccs. Utóbbi két pankrátort jó volt újra látni, főleg azután, hogy múlt héten olyan érzésem volt az aktuális műsor végignézése után, mintha az egész roster két emberből állna (CM Punk és Johnny Nitro). Ha jól emlékszem két külön meccsben szerepeltek, a show elején és végén. Ezenkívül volt még egy meccs, de arra már akkor, a műsor végén sem emlékeztem, nem hogy most. Plusz leadták újra CM Punk és Nitro meccsét a Vengeance-ről, amit felháborítónak tartok. Ilyennel kitölteni a műsorídőt? Ismétléssel? Na mindegy, haladjunk tovább. Szóval meg voltam elégedve a felhozatallal, még a Miz is egész jól teljesített Nunzio ellen. Már csak a main event maradt hátra. Extreme rules meccs. Kérem szépen, el sem hiszem, hogy ilyet is láthatunk, egy olyan műsorban aminek extreme múltja van és extreme-nek reklámozzák (ez irónia volt). Tehát egy jó kis main eventet kaptunk, amiben Tommy Dreamer csapott össze a bajnok Nitro-val. Nem is akárhogy, a fegyverek csattogtak ám rendesen, csak sajnos a vereség itt is kötelező volt. Továbbá visszatért az Extreme Exposé is, ha valakit ez érdekel. Jó csajok, meg minden, ezzel semmi probléma sincs, de ha eddig nem láttam már őket legalább 20-szor, akkor egyszer sem. És ha az ember leül egy ECW nevezetú műsor elé, akkor szerény véleményem szerint pankrációt szeretne nézni. Vagy legálibbis én azt. Nem tudom ki, hogy van ezzel.

Hát ez volt a keddi ECW, várjuk a folytatást.

By baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: dreamer cmpunk burke elijah tommy mahoney johnny nitro ecw

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr26116821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!