Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

6. meccs - Chris Jericho vs Stone Cold Steve Austin undisputed champ match (Vengeance 2001)

2007.07.19. 15:00 :: baxxter8

Újra itt vagyok, ahogy ígértem, két óriási név Chris Jericho és Steve Austin. Egy pár szót szeretnék mondani erről a meccsről, főleg az előzményéről. Nos, aki elindítja a meccset láthatja, hogy az eddigiekkel ellentétében itt rögtön a közepébe csapunk bele. Megmagyarázom miért. Kitalálta McMahon, hogy a Vengeance-en fel fognak avatni egy Undisputed Champ-et, azaz egy kézben lesz a WWF Championship, ami ekkoriban Austin-nál volt és a WCW World Title (manapság ez a World Heavyweight Championship), ami ekkoriban Rock-nál volt. Szóval én csak a főmeccset tettem fel, mivel már önmagában ez is elég hosszú. Tehát volt két elődöntő, az egyik Steve Austin vs Kurt Angle, a másik The Rock vs Chris Jericho. Az elsőt Austin nyerte, a másodikat Jericho, de mivel Austin meccse előbb volt, ezért volt ideje pihenni, viszont Jericho-nak már nem, ahogy véget ért Rock eleni meccse, már jött is be Austin. Na és innentől láthatjátok ti.
Holnaptól jönnek az igazi klasszikusok, olyan meccsek amik mára már legendássá váltak. Szóval érdemes lesz visszanézni holnap is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr59117345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!