Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

A fergeteges szavazás lezárul

2007.08.04. 16:13 :: baxxter8

Ezennel lezárom az óriási Great Khali szavazást és eredményt hírdetek. Megnéztem a friss Smackdown-t és azt kell hogy mondjam az "nyert" aki az igenre szavazott. Bizony, jól hallottátok, valaki szólt Khali-nak, hogy nem jól tartja az övet, mivel nem hinném, hogy magától jött rá.


















Ha már egyszer csináltam egy bejegyzést, kihasználom az alkalmat, hogy elmondjam,  végre hivatalosan is kiderült, hogy Mysterio Summerslam-en fog visszatérni. Mert hát ugye mindenki sejtette, hogy így lesz, csak megerőstítést nem kaptunk eddig. Továbbá azt is megtudtuk, hogy tovább erőltetik Chavo-val való feudját, úgyhogy készülhetünk a második felvonásra. Én személy szerint reménykedek, hogy minél hamarabb véget fog érni.

Üdv
baxxter8

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás rey mysterio summerslam great khali

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr96132214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!