Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

2007.12.17. RVD is back?

2007.12.17. 12:12 :: baxxter8

Ez a kérdés merülhet fel sok rajongóban a múlt heti születésnapi Raw műsora után. És nem is alaptalanul, mivel a WWE is elismerte, hogy elég nagy izgalmat keltett RVD hirtelen felbukkanása. A hírek szerint meg is kezdték a tárgyalásokat RVD-vel egy esetleges visszatérésről (tudniillik kb fél évvel ezelőtt csak szabadságra ment). Bár a WWE.com-on és saját blogján sem csinál belőle titkot, hogy a plusz szabadidejét nagyon szívesen tölti családjával.

1 komment

Címkék: van wwe rvd rob dam

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr71266785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retro 2007.12.23. 18:23:57

mindig amellett voltam, hogy jöjjön csak vissza szépen mindenki... ha felnéz valaki a wwe.com-ra, láthatja, hogy sem a raw, sem a smackdown nem foglalkoztatja a szerződtetett szupersztárok zömét... tök gáz. amúgy meg boldog karácsonyt :)

Visitor Map
Create your own visitor map!