Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

Jeff Hardy, avagy a baj nem jár egyedül

2008.03.18. 13:44 :: baxxter8

Sajnos körülbelül egy hete Jeff Hardy ismét megsértette a wellness policy-t, így kapott egy szép hosszú 60 napos felfüggesztést. Az első még a tavalyi Summerslam előtt volt, ami miatt az Umaga elleni meccsét törölni is kellett. Az már csak hab a tortán, hogy nem sokkal később Umaga is megbukott és ezért lett Jeff a bajnok. Szóval, a felfüggesztéssel kapcsolatban egy fontos kérdés merül fel, mi lesz Jeff Money in the Bank meccsével. A válasz sajnos nagyon egyszerű, aki látta a hétfői Raw-t az már észre is vehette, egy laza mozdulattal kivették a meccsből. Úgyhogy ismét 7 résztvevő van, ami azt jelenti, hogy egy pankrátor még hiányzik. Így Jeff kapásból két embert is nagy lehetőséghez juttatott, az egyik aki helyettesíteni fogja, a másik pedig aki majd megynyeri a meccset, mivel Hardy az egyik legnagyobb esélyes volt. Egyébként ezek után egy nagyon okos döntésnek tartom, hogy nem kapta meg a címet a Royal Rumble-ön. Most el lehet képzelni, hogy az egész title match build-up mehetett volna a szemétbe, két héttel a Wrestlemania előtt. A két nagy bajnoki címhez nem csak teljesítmény és elismertség kell, hanem megbízhatóság is, és ez Jeff-nél sajnos nincs meg.

És itt meg kell említenem még a 2003-ban történteket, mivel nagyon hasonlóak azokhoz amik most vannak. Ugyanis akkoriban került ki a WWE-ből Jeff, mivel szintén drogozott és nem volt hajlandó rehabilitációra menni. Most egyelőre nem tudni, hogy felajánlották-e már neki a rehabot illetve mi a válasza rá, de nagyon remélem a történelem nem ismétli meg önmagát.

Na de...... A címben az szerepelt, hogy a baj nem jár egyedül. Jeff számára a szerencsétlenség pénteken tovább fokozódott, mivel a háza teljesen porrá égett. A tűzben mondhatni mindenét elvesztette, többek között a kutyáját is. A tűz okát egyelőre nem tudni mivel senki nem volt otthon. A tűzoltókat Matt értesítette, mivel füstött látott a házból felszállni, de ekkor már késő volt.

Jeff-nek őszintén reméljük a legjobbakat, főleg amikor visszatér a ringbe, mert nagyon reméljük hogy vissza fog.

By baxxter8

2 komment

Címkék: policy wellness wwe hardy jeff

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr55386097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BZ 2008.03.18. 15:51:40

ó ember ekkorát szívni!nem hiszem el!bocs hogy hülye vagyok ehez de a wellness policy az mi?ja és az hogy még drogozik is:(nem is tudtam.pedig már 32 éves rákellene jönnie hogy mekkora kárt tesz benne na helo

Matt Hardy 2008.03.28. 17:40:46

hat az nagyon kar hogy ilyen drogos ugyekbe keveredik.nem kellene drogoznia mert az egesz karrierjat el fogja rontani.DE VALAKI MONDJA MAR MEG MIKOR TER VISSZA MATT HARDY??

Visitor Map
Create your own visitor map!