Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

Chris Benoit halála - update 2

2007.06.28. 14:22 :: baxxter8

Gondoltam beírom érdekességképp, tegnap az RTL Klub-on a déli híradóban szó volt Benoit haláláról. Ugyanazt mondták el, mint én az update 1-ben, annyi különbséggel, hogy ők azt mondták, mindhárom holttestet fölakasztva találták meg. Szóval egyre bizonyasabbá kezd válni, hogy Chris tényleg megölte a családját majd saját magával is végzett. Nem tudom ki mit gondol róla, de szerintem az asszony valószínűleg el akarta hagyni és vinni akarta a gyereket is. Na ez általában eléggé felidegesíti a férfiakat, főleg egy olyat, aki még szteroidozik is. Szörnyű halál egy ilyen remek pankrátornak.

By baxxter8

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr2107760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Attila 2007.06.29. 19:53:01

Helló!
A WWE honlapján volt pár érdekesség.Például,hogy beteg volt a kisfiuk és valószínüleg amikor megölte a feleségét akkor rádöbbent hogy a beteg fiának apa és anya nélkül(mert ő ugye börtönbe ment volna)nem sok esélye van a boldog életre és valószínüleg ez vezetett oda,hogy őt is megölte.Mellesleg ahány cikket olvastam annyi verzió volt.A WWE honlapon azt írták,hogy pénteken este ölte meg a feleségét,szombat reggel a kisfiát és hétfőn akasztottafel magát az otthoni edzőtermében.Még belegondolni is borzasztó abba a három napba.

baxxter8 2007.06.29. 22:38:05

Igen, tudok róla bele is írtam az update 3-ba, valószínűnek tartom amikor ezt tette még nem volt észnél. Aztán amikor észhez tért, akkor ölte meg magát, látva, hogy mit is tett az elmúlt 2 napban.

wwe_lorinc_90 · http://86.126.232.7 2007.07.01. 14:36:06

Emberek halottrol jot vagy semmit... 1ikotok sem volt ott szoval nem tudjatok hogy mi tortent..(meghogy szteroidokat hasznalt...te tudod mit beszelsz???? mer sztem nem) en csak annyit tudok hozzafuzni hogy nyugodjon bekeben .... o 1 igazi Szupersztar volt a WWE-ben

baxxter8 2007.07.01. 20:04:32

Az első pár szavaddal teljesen egyetértek. De Benoit nem egyszerű halott, hanem egy kétszeres gyilkos, közülük az egyik egy gyerek. Úgyhogy nem lehet róla nem írni rosszat. Én is nagyon sajnálom, mert óriási pankrátor volt és nagyon hiányzik, de ezek amiket utoljára leírtam már tények. Na persze az okokról csak feltételezések vannak, de amit tett az kétségtelen és amit a WWE tett azzal is teljes mértékben egyet értek.

y2a 2007.07.01. 20:37:53

Halottról jót vagy semmit????Inkább te goldolj bele,hogy mit írsz!!!Akkor Hitlerről is csak jót mert meg meghalt??Lehet,hogy túlzás volt a példa,de könyörgöm megölte a feleségét és a gyermekét. Válasszuk már szét a hivatásást amit kiválóan művelt mert egy született pankrátor volt)és a magánéletét.Hadd ne kelljen már nekem jót mondani egy gyilkosról... Te láttad mondjuk adásonként 15-20 percig aztán meg amikor hazament akkor LEHET, hogy rettegésben tartotta a családját.Csak halkan megjegyezném ,hogy egyszer már pont ezért el akart tőle válni a felesége.Sajnálom őt is,de a feleségét meg a gyerekét jobban sajnálom.A szteroidokról meg annyi,hogy találtak a házában és ezt onnan tudom,hogy nyilatkozott a helyi seriff...ő meg viccből nem mond ilyet a tv-ben.A másik pedig,hogy pontosan tényleg nem tudjuk mi történt ott ,de egy tény,hogy ő ölt...innentől meg szerintem te gondold meg ,hogy kit védesz ilyen hevesen!

baxxter8 2007.07.01. 20:41:05

Köszönöm y2a a kiegészítést.

valaki 2007.09.09. 02:24:09

Én meg azt hallottam hogy Nancy ölte meg a gyereket.Benoit meg őt ölte meg ezért.

baxxter8 2007.09.11. 18:12:06

Lehetséges. Erre nem is gondoltam.

KWP · http://kwp.ini.hu 2008.02.01. 08:37:58

Sajnos azt hisszük, hogy ismerjük a pankrátororkat, pedig dehogy, hiszen a ringben csak a felvett szerepeiket játsszák...
Benoit egy szemét ember volt, de pankrátornak kítűnő. Sok olyan ember van, akit a szerepe alapján nagyon szeretünk (lásd Markos Gyuri), de egy nagy szemét az életben....

bestsolidsnake 2008.03.25. 09:24:33

bocsánatot kérek de chris benoit nem ölte meg a családját. a gyilkos aki végzett a benoit családdal az kevin francis sullivan. ne higgyetek el mindent a médiának. és ha kéritek hogy elmondjam a teljes történetet akkor valaki szóljon hozzá a kommentárom-hoz és elmondok mindent.

bestsolidsnake 2008.03.25. 09:26:14

(egyébként kussoljál te köcsög gyerek. benoit igazi sportoló volt. + hozzá teszem hogy valóban szerepjátékot kapnak de hónaponta egyszer mindig van egy éles menet. azért sérülnek le néha a pankrátorok.)

baxxter8 2008.03.25. 15:40:50

Kíváncsian halgatlak, de nem hiszem h ő lett volna. Már rég nyilvánosságra kerültek Benoit boncolásának eredményei és megállapították h az agya a sok agyrázkódástól már úgy nézett ki mint egy 80 éves Alzheimer kórosé.

bestsolidsnake 2008.03.27. 18:39:02

tudjátok régen chris benoit és kevin sullivan nagy riválisok voltak. nancy kevin francis sullivan felesége volt. később összejöttek benoittal és kevin sullivant elhagyta. kevin sullivan azt ígérte chris benoit hogy egy nap megöli. kevin sullivan lelépett. mint tudjátok 2007 nyarán történt a baleset. kevin sullivan elkábította chris benoit-ot és megölte nancy benoit-ot és daniel benoit-ot. később be szteroidozta chris benoit-ot és felakasztotta. chris benoit szerette a családját. miért ölte volna meg?? ne higgyetek a médiának. minden sztárok-ról elholrdanak mindent. chris benoit egy legenda és nem egy gyilkos. kevin sullivan a gyilkos. ezek logikus tények barátom. képzeld azt hogy a rendőrség egy nap alatt kiderítette hogy mi történt... nincs szemtanű vagy felvétel??? nincs!! hogy bizonyították be? sehogy. a médiának nagy pofája volt. ha utánanéztek akkor tudni fogjátok mi volt kevin sullivan és chris benoit között. Köszönöm hogy meghalgattatok.

bestsolidsnake 2008.03.27. 18:45:01

és+ szerintem azért akarta nancy elhagyni chris benoit-ot mert kevin sullivan megfenyegette. ( chris benoit egy igazi legenda. A példaképem és én a körülményekről beszéltem. rajta maradko a honlapon. nyugodjon békében chris benoit, eddie guerreo, és családja. a new jack és a többi útáló elmehet a.. oda) köszönömk szépen hogy elolvastátok a kommentemet.

baxxter8 2008.03.27. 18:45:28

Én azt nem hiszem h a rendőrség semmit nem talált a helyszínen. 3 embert úgy megölni h semmi nyomot nem hagy maga után??? Faterom rendőr volt, tudom miről beszélek, ez amit elmondtál egy filmben nagyon jól hangzik. Ha pedig tényleg így történt akkor minden idők egyik legtökéletesebb hármas gyilkosságát vitte véghez Sullivan, minden nyomot eltüntetett és mindenre gondolt.(amit nagyon kétlek)

bestsolidsnake 2008.03.28. 14:14:22

Pedig értsél velem együtt mert én most nem hazudok. őszítntén mondom hogy az apám is rendőr még most is. figyelj rám most mondok én is valamit. azt mondtad chris benoit megőrült igaz? egy őrült ember hogy tudott volna mindent rendben hagyni? vannak profi gyilkosok. és az én elméletem és sok másé is ez hogy chris benoit nem ölte meg a családját. egy őrült ember nem tudna minden tárgyat rendben hagyni. és ne nevezd ezt az elméletet filmnek ok??? köszönöm. az sem 100% igaz hogy ő ölte meg? mi a bizonyíték? nincs szemtanú videó. az igaz hogy nekem sincs de sokan azt gondolják hogy nem ölte meg a családját. ha olvastad volna a cikket kevin sullivan-ról akkor mindent tudnál. a te elméleted talán jó egy filmben de az enyém nem. de figyelj rám. miért ölte volna meg a családját aki órákig beszélt róluk. ezt a kevin sullivant nem én találtam ki. nem azért hogy pártoljam chris benoit-t. de ha láttam volna chris benoit-ról felvételt hogy megöli a családját akkor elismerésem igazad volt. és akkor bánatos lennék 2 vagy több évig. de amég nem tudjuk a 100%-os igazságot addig ne szapuld őt és mások se. az hogy te útálod chris benoit-ot az egy dolog de nem kéne őt annyira szapulni. ha néznéd a híreket vagy olvasnál akkor meglátnád milyen sok profi gyilkosság van.

MATT,ANGEL(us) 2009.05.01. 18:02:46

HELL-o: bestsolidsnake
Te honnan tudod, hogy rendben hagyott mindent a házban helyszíni felvételeket nem közöltek le az újságok sem a hírek. Úgyhogy vagy látnok vagy, vagy valamit nagyon tudsz.A tények pedig tények szteroidokat használt és nem ö az egyetlen, aki így tett, és ha elborul az agy akkor még sokszor egy tiszta ember sem tudja mit cselekszik nem hogy egy zavart elméjű feldúlt ember. Nem szolom le mert, nem lehet tudni mik voltak a hátérbe, de az hogy te helyszínelésre specializálod, ott embereknél Jóbban tud hogy mi volt és hogy az kicsit érdekes ne légy elfogult csak azért mert ö volt a kedvenc Westlered nem ismerted milyen is volt civilbe kamerák nélkül.

Bruce Lee 007 2009.07.04. 21:43:29

@MATT,ANGEL(us): Nem azért de télleg van benne valami amit bestsolidsnake mond. télleg érdekes és igaz amit ő mond. de viszont neked MATT,ANGEL(us) abba is hogy nem lehet tudni hogy mivolt a háttérbe. ezt gondolom ő sem tudhatja. én hiszek a mentalistákba de nem hiszem hogy ő az lenne....
hát szóval ennyi. nekem a kedvencem az a william regal de chris benoitot is szerettem. nyugodjon békében

Visitor Map
Create your own visitor map!