Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

Chris Benoit halála - update 3

2007.06.29. 14:30 :: baxxter8

Ma reggel rengeteg új infót találtam Benoit halálával kapcsoltaban. Először is még 26.-án megerősitették, hogy Chris felesége és fia halálát is fulladás okozta. Továbbá azt is mondták , hogy a felesége pénteken, a fia szombaton és Chris pedig valamikor vasárnap reggel halt meg. Benoit testét az alagsorban találták meg, egy kondigép kábeljével felakasztva. Ezenkívül bibliákat is találtak mindkét test mellett.

27.-én további részletek derültek ki. Benoit a fiát valószinűleg puszta kézzel folytotta meg, mivel belső sérülési voltak a nyakánál. A felesége hátán és hasán találtak sérüléseket, amik leginkább arra hasonlítottak mintha Chris hátulról beletérdelt volna és úgy folytotta volna meg egy zsinórral. Benoit pedig egy kondigép kábeljét kötötte a nyaka köré és amikor leengedte a súlyokat, amik összen kb 100 kilót nyomtak, azok okozták szinte azonnali halálát.

Egy másik érdekes dolog is napvilágra került, mégpedig azok a furcsa sms-ek, amiket Chris küldött el nemsokkal halála előtt. 24.-én 3:51 és 3:58 között 5 sms-t küldött el saját és felesége telefonjáról. 4 üzenetben a pontos tartózkodási helyét írta le és 1-ben pedig, hogy "a kutyák a medence környékén vannak elzárva. A garázs oldali ajtó nyitva van".

Kiderült továbbá az is, hogy a házban több helyen is üres sörösdobozokat találtak és egy üres borosüveget közel Benoit holttestéhez.

A szteroidokkal kapcsolatban semmi új nem derült ki, még mindig annyi van, hogy találtak belőle Chris házában.

Nos, itt viszont egy nagyon érdekes dolog jön. Nyilvánosságra került az is, hogy Benoit gyermeke Daniel betegségben szenvedett olyan tünetekkel, mint az autistáknál és ezért állítólag sok veszekedés is volt közte és a felesége Nancy között. Sokat veszekedtek azon, hogy Chris-nek többet kellene otthon lennie és segíteni Daniel gondozásában. Mivel az anyja gondozta Daniel-t, azt feltételezik, hogy Chris miután megölte feleségét, rádöbbent, hogy nem lesz akitől megkapja a folyamatos törődést és odafigyelést, ezért végzett vele is. Mindezeknek tudatában egyre jobban kezd összeállni a kép, hogy mért is történt ez a szörnyű tragédia.

De ezeken kívül, még egy érdekes dolgot felvetettek, ami segíthetett kiváltani a történteket. Mégpedig a pankrátoroknál egy nem éppen ritka dolog, az agyrázkódások. Ezt az álláspontot egy visszavonult pankrátor, Christopher Nowinski fejtegette. Akik többször estek át agyrázkódáson, azoknál nagy eséllyel felléphet düh vagy paranoia, neki is emiatt kellett abbahagynia a sportot.

Nos azt hiszem mindenkiben egyre jobban kezd összeállni a kép, hogy mi hogyan történt és miért, de azért figyelek tovább, hátha kiderül még valami.

By baxxter8

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr74108458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!