Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

We've got a ring filled with number one contenders

2007.07.03. 21:00 :: baxxter8

Ez a mondat hangzott el már lassan 2 éve John Cena szájából. Hogy miért is? Mert Carlito az ő kis Carlito's Cabana-jában Kurt Angle-el azon vitatkozott, hogy ki legyen a number one contender és erre szépen sorjában jöttek elő a többiek is, különböző indokokkal, hogy ők jobban megérdemlik. Nos ezt nem ok nélkül említettem meg, mivel tegnap este is ez történt, csak akkoriban szerintem picit poénosabban tálalták az egészet. Továbbá ahogyan eldöntötték a number one contender sorsát, az is ismerős lehet számunkra, mivel ez év elején a Smackdown-ban volt az első ilyen. Ez pedig nem más, mint egy Beat The Clock Challenge. Ennek az a lényege, hogy az összes jelentkező külön-külön meccsekben vesz részt és mérik az idejüket. Az első eredmény a mérvadó, ha később valaki ezt az időkorlátot átlépi már vége is a meccsnek, hiszen nincs értelme folytatni. Nem akarom túlragozni a dolgokat, mivel nem sikerült túlszárnyalni a januári Smackdown színvonalat, szerintem az sokkal jobban sikerült. Nagyon lehetett sejteni, hogy ki fog nyerni, amiatt is, hogy valószínűleg ezért hozták át őt a Raw-ba. Amúgy a 4 number one contender Randy Orton, King Booker, Mr Kennedy és Bobby Lashley volt és az illető akiről beszéltem az Lashley. Shelton Benjamin ellen szerezte győzelmét és 25 másodpercet vert rá Booker idejére, tehát még izgalmasnak se nagyon lehetett mondani. Bár a befejezés szép volt, nem javított sokat az összképen.

A kicsit negatív cikk után, hogy egy kis jót is mondjak, a záró esemény szerintem óriási volt. Lashley és Cena készült alárírni a TGAB-es meccsüket amikor Booker és Kennedy felbukkant és meg akarták akadályozni. Cena-ék erre jól kitessékelték őket a ringből és hogy egy kicsit érdekesebbé tegyék a feudot, Lashley búcsúzóul adott egy spear-t Cena-nak. Kíváncsian várjuk a folytatást.

(Még annyit, hogy érdekességképp, na meg persze, hogy ti is lássátok a különbséget, felteszem az idei és a tavalyi, show eleji címmérkőzés követelőzést. Aztán várom a véleményeket.)

By baxxter8

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr52111092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!