Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

FAQ részleg frissítve

2007.07.07. 23:07 :: baxxter8

Újabb témát tettem fel a FAQ közé. Rövid ismertetőt tartalmaz a 3 show-ról. Majd jön egy részletesebb is (történet, kialakulás, fontosabb állomások), de arra még várni kell, mert más terveim vannak az oldallal kapcsolatban. Annyit elárulok, hogy a letöltések részt fogja érinteni és pozitívan. Persze van még 1-2 rövid téma, azokat természetesen pár napon belül összedobom. Meg történtek olyan dolgok az uccsó Smackdown-ba amit érdemes megemlíteni.

Ja és ezzel az utolsóval kapcsolatban annyit szeretnék mondani, hogy csak az érdekesebb történésekkel foglalkozom, egy teljesen átlagos meccsről például nem sok értelme van bármit is írni. Kivéve ha valakit érdekelnek, hogy milyen meccsek voltak láthatóak és mi lett az eredményük. Ha van rá igény jelezzétek és kiteszem minden héten. Szóval, ha valamelyik műsorról nem láttok semmit itt az oldalon, akkor semmi érdemleges nem történt (pl ECW ezen a héten). Persze próbálok minél több mindenről írni, csak nem akarok 1-2 mondatos posztokat csinálni, mert valamelyik eseményről egyszerűen csak ennyit lehet írni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr19113761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!