Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

McMahon halála

2007.06.24. 20:11 :: baxxter8

Sokáig töprengtem azon, hogy mi is legyen az első hír, vajon vágjak-e bele rögtön a közepébe vagy kezdjem egy kicsit korábbról. Végül az arany középút mellett döntöttem, belevágok a közepébe, de előbb foglalkozok az utobbi 2 hét legfontosabb eseményével, szeretett Mr. Mcmahon-unk halálával.

Az egész úgy kezdődött, hogy volt június 11.-én egy szerintem egész jól sikerült Draft, egy 3 órás speciális Raw keretében. A műsor végén Mcmahon, elég furcsa állapotban elhagyta az arénát és beszállt a limójába, ami az ajtó becsukódásának pillanatában felrobbant. Azóta megkezdődött a nyomozás, egy szövetségi nyomozó minden élő és mozgó embert kikérdezett, akinek bármi köze is volt Mcmahon-hoz. A történtek után 2 héttel nagyon úgy tűnik, hogy ezt valaki szándékosan tette és a történet folytatása az lesz, hogy ezt az illetőt meg kell találni és meg kell büntetni. Az utolsó Raw-ban és Smackdown-ban már meg is kezdődött a pankrátorok között az egymásra mutogatás. A fejleményeket izgatottan várom és ha valami történik azonnal jelentkezek.

By baxxter8

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr19105077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

casillas 2009.06.11. 16:35:57

Szerintem Kane lehetett.

Visitor Map
Create your own visitor map!