Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

WWE Theme-ek, illetve a letöltések részleg átalakítása

2007.08.05. 17:57 :: baxxter8

Mivel egyre jobban bővül a letölthető tartalom és az oldalon található oldaldobozban egyre nehezebben fér már el, ezért úgy döntöttem átalakítom, ami annyit fog jelenti, hogy kategóriákat fogok létrehozni. Egyelőre 3 darab lesz: meccsek, gondolom ezt nem kell magyaráznom ez egyértelmű; WWE Themes, ide a pankrátorok theme-jei fognak kerülni, igazából emiatt készült ez a bejegyzés, hogy ezt bejentsem, egy előre csak pár darab lesz megtalálható benne, de ez folyamatosan bővülni fog; egyéb, ez a harmadik kategória, ide fog minden más kerülni, ami az előző kettőbe nem való.

Remélem örültök a theme-eknek, sajnos egyelőre nem tudtam nekiállni az új FAQ témának, mivel komoly problémák merültek fel az autómnál és nagyon ideges vagyok miatta és rohangálnom is kellett vele.

Üdv
baxxter8

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr12132892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!