Szavazás

Szavazás

World Wrestling Entertainment

Hírek és információk a pankráció világából.

Szavazás

Szavazások archívuma

2007. 11. 08. WWE hírcsomag

2007.11.08. 19:17 :: baxxter8

Néhány WWE pankrátor levelet kapott a Kongresszus-tól, amiben affelől érdeklődnek, hogy használtak-e valaha szteroid-okat vagy egyéb illegális szereket, illetve, hogy McMahon kérte-e őket esetleg ezen anyagok használatára. A Kongresszus egyelőre mélyen hallgat, de várhatóan pár héten belül ki fog derülni ha találnak valamit.

Továbbra is bizonytalan, hogy hogyan is fog folytatódni a Vickie Guerrero sztori, miután Kristal Marshall-t nemrégiben kirúgták. A történet eredetileg az volt, hogy Kristal és Vickie összefognak és félreállítják Teddy-t és ezután átveszik a Smackdown irányítását. Teddy mindig is tartott attól, hogy a szívrohamos történettel leveszik a képernyőről. Egyelőre nem döntöttek, hogy mi is lesz a folytatás.

Egy angliai újság szerint Melina és Morrison még mindig együtt vannak. Viszont Batista a nemrég megjelent könyvében megemlíti, hogy egy alkalommal együtt aludt Melina-val, miközben Morrison-al kellett volna lennie. Érdekes.

Szólj hozzá!

Címkék: john morrison wwe teddy long mcmahon melina

A bejegyzés trackback címe:

https://wwewrestling.blog.hu/api/trackback/id/tr64222719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Visitor Map
Create your own visitor map!